Over

Mechanisatiebedrijf G. Frens werd als eenmanszaak in 1981 opgericht door Gerard Frens. Inmiddels zijn enkele zonen ook actief in het bedrijf. Hierdoor is de aansluiting van het bedrijf op de toekomst verzekerd.

Frens Mechanisatie is een degelijk en kleinschalig familiebedrijf dat steeds inspeelt op nieuwe ontwikkelingen binnen de landbouw, tuin & park en grondverzet.

De kleinschalige en persoonlijke aanpak van Frens Mechanisatie staat garant voor direct contact en oplossingsgericht meedenken met de klant. Zo is iedere klant verzekerd van een goed advies en een uitstekende service.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties van uw tractoren, landbouwwerktuigen, tuin & park- en grondverzetmachines. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Als dealer van diverse gerenommeerde merken beschikken wij over een breed aanbod van nieuwe tractoren en machines.

Ook voor diverse gebruikte machines bent u bij ons op het juiste adres.

Doordat wij onze onderdelenvoorraad constant op peil houden, kunnen wij onze klanten in veel gevallen direct van de juiste onderdelen voorzien.

Sinds 2006 is Frens Mechanisatie importeur voor Nederland van het Noorse merk Orkel. Dit bedrijf ontwikkeld en produceert onder andere ronde-balenpers-wikkelcombinaties. Dit zijn mobiele ronde-balenpersen voor het persen en wikkelen van kortvezelproducten.

Frens Mechanisatie

Magazijn

Als ondernemer stelt u steeds meer eisen aan de leveringssnelheid, toegang tot informatie, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en kennis van uw mechanisatiebedrijf. Op onze vakkennis en service heeft u altijd kunnen vertrouwen en dat blijft zo.

Voor het juiste onderdeel én een goed advies kunt u altijd bij ons terecht. Daarom is de onderdelenvoorraad in ons magazijn de laatste jaren enorm uitgebreid.

Stel dat het door u gewenste onderdeel bij ons niet op voorraad is, dan kunnen wij deze voor u bestellen en in de meeste gevallen de volgende dag leveren.

Frens Online Service

Met Frens Online Service bieden wij u rechtstreeks toegang tot het grootste assortiment technische onderdelen van Europa.

Uw voordelen op een rijtje:

  • Toegang tot de grootste online portal voor technische onderdelen in Europa
  • Continue interessante aanbiedingen
  • Zeer uitgebreide technische informatie
  • Eenvoudig bestellen via de webshop – 24/7
  • Prijsinformatie – online beschikbaar
  • Voorraadinformatie – online beschikbaar

Via het inlogscherm krijgt u met uw inloggegevens toegang tot uw eigen bestelpagina.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons magazijn.

Magazijn
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Werkplaats

In onze werkplaats worden uw machines voorzien van het nodige onderhoud en reparaties. Door het gebruik van de juiste gereedschappen en het toepassen van de juiste onderdelen garanderen we u een snelle service.

Tevens kunnen wij verschillende maten hydrauliekslangen persen en doen wij in onze werkplaats uw las- en constructiewerk.

 

Service

Doordat wij de beschikking hebben over enkele goed ingerichte servicewagens, kunnen we u bij een storing, op locatie of onderweg, zo snel mogelijk weer verder helpen. Zo garanderen we u minimale stilstand en maximale service. En als het nodig is, 24 uur per dag. Dat is service, waar u op kunt vertrouwen!

Service